SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS 2019

Del 16 al 24 de novembre és la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Des de l'Ajuntament d'Artés hem decidit sumar-nos-hi amb 2 tallers de conscienciació el dia 20 de novembre. El tallers són:

  • A les 11 del mati, durant el mercat municipal, al Passeig Diagonal amb la cruïlla del carrer Balmes, és durar a terme el Taller de Caracterització de Residus, on descobrirem si realment tirem el que toca en els contenidors de rebuig. Participant en el taller podreu aconseguir un kit de regal composat per una bossa compostable, una bossa de cotó i un sac de compost.
  • A les 17:30 a la Biblioteca municipal és durar a terme un Taller de Manualitats amb materials reciclats. Donem un segona oportunitat original a aquests materials!

Del 25 de novembre al 5 de desembre a la Biblioteca, també podreu trobar l’exposició “Menys plàstic, més vida”. Una exposició perquè tots agafem consciencia dels danys que causa el plàstic en el medi marí.

Plegats, reduir és actuar!

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges