Subvencions a la compra de bicicletes elèctriques

L’Ajuntament d’Artés, a partir d’una proposta dels Pressupostos Participatius per l’any 2018, amb la qual es vol promoure la mobilitat sostenible, subvencionarà la compra de bicicletes elèctriques.

En una primera proposta, l’Ajuntament volia subvencionar bicicletes elèctriques comprades a comerços d’Artés, degut a que es va parlar amb els comerços que tenien possibilitats de participar-hi i havien mostrat interès. Finalment cap comerç s’ha adherit a la proposta i és per això que l’Ajuntament ha tornat a fer una altra convocatòria modificant les bases de la subvenció anterior.

La nova convocatòria preveu igualment subvencionar la compra d’un màxim de 10 bicicletes elèctriques i subvencionarà 200€ per bicicleta i les subvencions les podran sol·licitar persones i empreses d’Artés. A diferència, en aquesta segona convocatòria, la compra de les bicicletes es podran comprar a qualsevol comerç (excepte les botigues on line). El període de sol·licituds serà des d’ara fins al 30 de novembre i, per resoldre les sol·licituds, l’Ajuntament farà un sorteig en el cas que hi hagi més de 10 sol·licituds (sinó es concediran totes). Les sol·licituds s’hauran de presentar al registre d’entrada de l’Ajuntament d’Artés. Si passat aquesta 1a fase encara queda partida pressupostària, es podran fer més sol·licituds fins al 31 de desembre. La resolució d’aquesta 2a fase serà per ordre d’entrada de les sol·licituds.

El període per a justificar les subvencions serà fins al 31 de gener (és a dir, si la subvenció s’ha concedit, es podrà comprar les bicicletes fins a finals de gener).

Trobareu tota la informació i documentació a la pàgina web https://www.sommobilitat.coop/aj-artes-compra-bicicletes/

AdjuntMida
PDF icon cartell_artes_10_Oct.pdf490.45 KB
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges