TERCER PLENARI DE CONSELLS D’INFANTS DEL BAGES

PRESENTACIÓ DE 14 VÍDEOS DE BON TRACTE A LA GENT GRAN AL TERCER PLENARI DE CONSELLS D’INFANTS DEL BAGES

 

El Consell d’Infants d’Artés, presentarà els dos vídeos de bon tracte que ha elaborat el proper dilluns, 4 de juny a les 15:15 hores a la sala 2 de gener, davant dels alumnes de 4t, 5è i 6è de primària de les escoles Doctor Ferrer i Vedruna. L’acte estarà obert a tota la ciutadania.

 

El 29 de maig, va tenir lloc el tercer i últim plenari de consells d’Infants del Bages per aquest curs escolar 2017-2018.

L’acte, presidit pel President del Consell Comarcal, Agustí Comas, el Conseller d’Educació, Eloi Hernàndez i l’Alcalde de Sallent, David Saldoni, va tenir lloc a l’Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent, i hi van participar els Consells d’Infants d’Artés, Callús, El Pont de Vilomara, Manresa, Sallent, Santpedor i Sant Joan de Vilatorrada.

Durant la sessió es van presentar els catorze vídeos elaborats pels infants, vídeos de situacions de bon tracte a la gent gran i que s’han emmarcat dins la campanya comarcal “Tracta’m bé”. Va ser una trobada intergeneracional ja que els infants van acudir-hi amb els seus respectius avis com a acompanyants.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges