Visita del Fundador de l'Associació Saint Camile de Lellis

Visita de Gregoire Ahongbonon a l'Ajuntament

El passat 26 de juliol l'Ajuntament va rebre la visita d'en Gregorie Ahongbonon fundador de l'Associació Saint Camile de Lellis.

L'Associació Saint Camile de Lellis va ser creada l'any 1993 amb la intenció d'ajudar els malalts mentals en poblacions de costa d'Ivori, Benín, Togo i Burkina Fasso. Així doncs, treballa per alliberar, curar, rehabilitar i reinserir socialment i laboralment els malalts mentals en una societat on s'estigmatitzaven.

Gregorie Ahongbonon, acompanyat d'altres membres de l'Associació,  va ser rebut per l'alcalde Ernest Clotet i la regidora de Solidaritat Anna Sànchez als quals els va explicar els projectes en els quals treballen actualment i la idea de portar a terme les seves accions a d'altres territoris.

0
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges