L’Ajuntament contracta un jove en pràctiques dins el Programa de Joves en Pràctiques - Garantia Juvenil 2021

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 00:00

Un any més, l’Ajuntament d’Artés s’ha acollit a la subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons el cofinançament de l’actuació tal i com disposa la base 31 de l’annex de l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, amb la contractació d’1 jove en pràctiques pel període de 6 mesos, a jornada completa.

La contractació està emmarcada dins d’un programa de Garantia Juvenil a través del Servei d’Ocupació de Catalunya. La persona seleccionada té un contracte de pràctiques, amb la categoria d’Administratiu, un pla de treball i una tutora designada per donar suport a diferents àrees de l’Ajuntament, entre el període comprès del 14 d’octubre de 2021 al 13 d’abril de 2022.

Aquesta iniciativa millora l’ocupació de persones joves menors de 30 anys, mitjançant l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, alhora que facilita la seva posterior incorporació al mercat laboral.

La persona contractada formarà part de l’equip de l’àrea de serveis generals i realitzarà tasques d’acord amb la seva formació, amb l’objectiu de proporcionar-li la pràctica professional adequada als estudis cursats. Es tracta d’un perfil polivalent de gestió administrativa que pugui donar suport a àrees diverses de l’Ajuntament d’Artés per ordenar i classificar informàticament expedients i documentació, atenció al telèfon i atenció a l’usuari presencial, gestió i actualització de dades informatitzades, i altres de caràcter similar.

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l’atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Darrera actualització: 18.10.2021 | 09:46