Assessorament energètic i atenció a la pobresa energètica

A través de l’Agent Energètic de l'oficina podreu tenir els serveis següents:

  1. Recepció i detecció de les demandes de la ciutadania via presencial, telefònica o telemàtica.
  2. Atenció personalitzada a la ciutadania en matèria d’eficiència energètica: interpretació factures, ús racional de l’energia, informació i orientació a altres serveis en cas de ser necessari.
  3. Realització d’un estudi-diagnosi de la despesa, consums i hàbits de consum energètic al ciutadà aplicant un qüestionari bàsic energètic.
  4. Rebre informació de mesures que millorin l’eficiència energètica i el confort a la llar a través de pautes de comportament que permeten estalviar energia a la llar.
  5. Rebre informació i orientació de les subvenció i ajuts existents relacionades amb energia renovable i eficiència energètica.
  6. Assessorament en la defensa dels drets d’accés als subministraments bàsics.
  7. Detecció de situacions de greu vulnerabilitat o urgència en relació als subministraments, derivar als serveis socials i activar el servei de intervenció i acompanyament personalitzat del propi servei d’assessorament energètic que es detalla al punt 3.
  8. Informació dels aspectes reglamentaris respecte els subministraments bàsics.
  9. Informació respecte la implementació de les energies renovables a les llars.

Per accedir al servei podreu concertar una visita a través del 682 861 998, a través del correu oficinaenergetica@ccbages o bé presencialment a l’Ajuntament els dimecres de 10 a les 14 h.

Darrera actualització: 15.09.2021 | 13:26