Resum del Ple de novembre

El ple del passat dijous 17 de novembre va començar debatent la moció de “Suport al referèndum”, moció genèrica que proposa l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i que la van presentar al ple els grups de Convergència i Unió i Esquerra Republicana. La moció es va aprovar per unanimitat.

Tot seguit es va aprovar per unanimitat el conveni entre l’Ajuntament i el departament d’Interior de la Generalitat anomenat RESCAT, que és un conveni per donar suport entre cossos policials.

El següent punt va ser donar comptes sobre els informes de tresoreria del 3r trimestre del 16. Aquest informes van ratificar que la situació de l’Ajuntament en relació als pagament de les factures als proveïdors és molt correcte.

La següent moció a debatre la va presentar el grup de la CUP Artés i va ser per “declarar Artés com a municipi oposat al Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions entre la Unió Europea i els EE.UU (TTIP), el tractat de lliure comerç de la UE i el Canadà (CETA) i l’acord Multilateral per la Comercialització de Serveis (TISA)”. La moció es va aprovar per unanimitat amb una petita esmena del grup d’ERC.

A continuació, i coma a darrer punt de l’ordre del dia, es va aprovar el conveni amb el Consell Comarcal del Bages dels Serveis Socials 2016, també per unanimitat. En aquest enllaç podreu veure'l.

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges