Resum Ple ordinari abril 2018

El passat 19 d’abril de 2018 es va celebrar el Ple ordinari d’abril. Els temes que es varen tractar són els que s'exposen a continuació.

El primer punt de l’ordre del dia va ser la lectura i aprovació per unanimitat de l’acta de la sessió anterior. Seguidament, dins l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, s’aprova per unanimitat el nou conveni FEDER de Geoturisme. A continuació, el regidor Enric Forcada Valiente dona lectura a la Moció sobre els CDR presentada conjuntament per tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

En el punt 3, Àrea de Serveis Centrals,  s’aprova la incorporació de romanents de crèdit amb els vots a favor de CUP i ERC i l’abstenció de CiU. Dins d’aquesta mateix àrea, s’aprova la modificació del catàleg dels llocs de treball d’interventor/a i tresorer/a amb l’abstenció de CiU i els vots a favor de CUP i ERC. En darrer lloc, s’aprova la modificació de l’ordenança fiscal núm. 25 referent al preu públic pel subministrament de llibres i Cds d’Artés.

Dins l’Àrea de Serveis a les Persones, el primer punt és l’aprovació per unanimitat de les subvencions destinades a les entitats i associacions sense finalitat de lucre.

Dins d’assumptes sobrevinguts s’aprova la liquidació del Pressupost Municipal de l’exercici 2017 i es dona compte al Ple de la Corporació. Seguidament, s’aprova per part de  tots els Grups Municipals la Moció de rebuig a la violència, condemnant totes les agressions violentes que s’han produït des del 8 de setembre al nostre país contra un moviment democràtic i pacífic com ho és el republicanisme, accentuant el rebuig als fets ocorreguts a la nostra vila i mostrant solidaritat i suport legal a totes les persones del nostre municipi que hagin estat víctimes o que ho siguin en un futur de la violència.

 

Podeu veure el Ple a TvArtés

http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-abril-18/

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges