Resum Ple ordinari Novembre

Dijous, 23 de novembre de 2017 l’Ajuntament en Ple es va reunir a la Casa Consistorial per tal de celebrar la sessió ordinària, en la qual es van tractar els assumptes que es presenten seguidament.

En primer lloc es va fer lectura i aprovació de les actes de les sessions anterior i, seguidament es va realitzar el sorteig i lectura dels membres de les Meses Electorals per a les Eleccions al Parlament de Catalunya 2017.

El tercer punt de l’ordre del dia, dins de l’àrea de Territori i Sostenibilitat es va aprovar per unanimitat la proposta d’aprovació del programa d’actuació municipal d’habitatge. Tot seguit, en l’àrea de Serveis Centrals es va donar compte de l’informe de morositat relatiu al 3r trimestre i, per unanimitat, es va aprovar la proposta de modificació del complement específic de la policia local. Dins d’aquest mateix punt del dia, va ser aprovada la proposta d’aprovació de les bases de la convocatòria pública referent a les places lliures del mercat setmanal. Aquesta proposta va ser votada favorablement per l’Equip de Govern i les abstencions de CiU, els quals manifesten que no consideren que davant la situació actual s’hagi de realitzar aquesta ampliació del mercat.

Podeu veure el Ple del mes de Novembre a TvArtés:

http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-novembre-17/

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges