Tauler d'anuncis

Subscriure a Canal Tauler d'anuncis
Tauler d'edictes
Actualitzat: fa 2 hores 41 minuts

Convocatòria provisió plaça operari/a de brigada

divendres 16 març 2018
S'exposa al públic el llistat provisional d'admesos i exclosos de la convocatòria per a la provisió d'una plaça d'operari/a de brigada de l'Ajuntament d'Artés pel procediment de concurs lliure amb valoració de capacitats i convocatòria de la prova d'acreditació de coneixement de la llengua.

Convocatòria Plans Ocupació Municipals d'Artés 2018

dijous 15 març 2018
Es fan públics els resultats de la prova de comprensió oral i valoració de mèrits del procés de selecció de diferents treballadors/es de diverses especialitats per donar cobertura al desenvolupament de projectes subvencionats per la Diputació de Barcelona dins del programa complementari de foment de l'ocupació local 2017-2018 i convocatòria de l'entrevista personal.

Convocatòria creació borsa agents Policia Local d'Artés

dilluns 12 març 2018
Es fa pública la convocatòria per a la creació d'una borsa d'agents de la Policia Local d'Artés. El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Convocatòria Plans Ocupació Municipals d'Artés 2018

dijous 8 març 2018
Es fa públic el llistat d'admesos/exclosos del procés de selecció de diferents treballadors/es de diverses especialitats per donar cobertura al desenvolupament de projectes subvencionats per la Diputació de Barcelona dins del programa complementari de foment de l'ocupació local 2017-2018 i convocatòria de la prova de comprensió oral.

Serveis essencials per la vaga convocada el dia 8 de març de 2018

dimecres 7 març 2018
Serveis essencials per la vaga convocada el dia 8 de març de 2018

Anunci rectificació bases

dimecres 7 març 2018
Es fa públic el Decret de rectificació d'error material de les bases de la convocatòria de concurs per a la provisió d'una plaça d'Arquitecte/a.

Convocatòria concurs plaça d'Arquitecte/a

dimecres 7 març 2018
Llistat provisional admesos/exclosos concurs per a cobrir la plaça d'Arquitecte/a, en règim de funcionari interí.

Programa d'actuació municipal d'habitatge d'Artés

dijous 1 març 2018
Exposició al públic del programa d'actuació municipal d'habitatge d'Artés elaborat per l'Oficina d'Habitatge de la Diputació de Barcelona

Aprovació definitiva modificació ordenança fiscal núm.1

dijous 1 març 2018
S'exposa al públic l'aprovació definitiva de la modificació de l'ordenança fiscal núm.1 reguladora de l'impost sobre béns immobles.

Aprovació definitiva pressupost 2018

dimecres 28 febrer 2018
S'exposa al públic l'aprovació definitiva del Pressupost General de la Corporació juntament amb la plantilla de personal per a l'exercici 2018.
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges