Microcrèdits

Dilluns, 11 de juliol de 2022 a les 00:00

Microcrèdits per afavorir la creació i la reactivació d'empreses a Artés

Microcrèdits per afavorir l’activitat empresarial a Artés

L’Ajuntament d’Artés ha obert una nova convocatòria de microcrèdits que tenen per objectiu la creació d’activitat econòmica, empresarial i cooperativa. Els interessats poden presentar sol·licitud fins el dia 8 d’agost.

Els beneficiaris hauran de retornar, únicament i de manera íntegra, l’import prestat, sense interessos, en quotes mensuals i en el termini de cinc anys. Les bases preveuen el retorn anticipat de de l’import pendent sense cap comissió per l’amortització.

L’Ajuntament destina un total de 20.000 euros a aquesta iniciativa, que es divideix en dues línies: l’una destinada a la creació de noves empreses i l’altra destinada a la reactivació i diversificació de negocis existents.

Els microcrèdits es poden tramitar via instància electrònica a través del web www.artes.cat. Per dubtes es pot contactar amb l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Artés (extensió 6).

Tres negocis amb microcrèdits el 2021

L’obertura d’una botiga de consum conscient, l’adquisició de maquinària per a una formatgeria i la millora de les instal·lacions d’una casa de turisme rural són els tres projectes que al 2021 van ser beneficiaris d’aquesta iniciativa de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Artés.

 

Aquests microcrèdits són ajudes de 5.000 a 10.000€ a retornar en un màxim de 5 anys.

Es disposen de 2 línies:

  • Línia A: emprenedors/es majors de 18 anys que vulguin/hagin iniciat un nou projecte empresarial a partir de l'1 de gener de 2022.
  • Línia B: qualsevol persona física o jurídica que estigui desenvolupant una activitat econòmica i vulgui reactivar-la o bé diversificar-la.

Podeu demanar més informació al correu o al telefon 93 830 50 01 extensió 6.

Darrera actualització: 25.07.2022 | 18:34