Celebració Dia Mundial de l'Activitat Física

Dilluns, 4 d'abril de 2022 a les 00:00

Un any més Artés s'adhereix a la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física (DMAF) que tindrà lloc el pròxim dimecres 6 d'abril. 

L'Ajuntament d'Artés i el Centre d'Atenció Primària (CAP) organitzem conjuntament una caminada per celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física i que té com a objectiu,  promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar i estendre els efectes beneficiosos d'aquesta pràctica enfront de sedentarisme.

Enguany, el lema mundial és "Mou la vida" i per tal de celebrar l'esmentada data s'ha organitzat una caminada que tindrà lloc el mateix dia 6 d'abril i que sortirà des del CAP a les 9:30h

El recorregut que es durà a terme correspon a una de les tres rutes saludables (ruta vermella) que es van elaborar conjuntament amb el CAP, senyalitzada amb rodones vermelles al terra, i amb sortida des del mateix CAP d'Artés. 

Podeu consultar les rutes saludables actives a:

https://canalsalut.gencat.cat/ca/vida-saludable/activitat_fisica/rutes-saludables/

O bé descarregant-vos els tríptic informatiu de les rutes saludables a Artés des de l'enllaç que trobareu en aquesta mateixa pàgina. 

La jornada finalitzarà a les 6 de la tarda al primer pis del Centre Cívic amb la xerrada "Artés s'activa" a càrrec de la dietista nutricionista Inés Villanova. L'Institut Català de la Salut (ICS)  ha incorporat aquest 2022 la figura del dietista nutricionista en el marc d'un programa impulsat pel Departament de Salut per a la promoció de la salut.

Tanmateix, des del programa de suport a la gent gran "Activem-nos" han organitzat un conjunt d'activitats adreçades a la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física i de les que en podreu gaudir a partir de les 10 del matí a la Planta Baixa del Centre Cívic. 

Activa't i comença a sumar !

Darrera actualització: 04.04.2022 | 18:09