Concurs nou logo de la Festa de la Verema del Bages

Dimarts, 11 de gener de 2022 a les 00:00

La Festa de la Verema del Bages obre concurs de disseny per a la creació d’un nou logotip.

L'Ajuntament d'Artés ha convocat un concurs per a la creació d'un logotip representatiu per a la Festa de la Verema del Bages. Per participar-hi cal ser major de 16 anys i presentar un sol logotip original i inèdit.

El disseny ha de ser representatiu de l'esdeveniment i, per extensió, de la cultura vitivinícola del territori. Es pot elaborar en qualsevol tècnica, però es demana que tingui possibilitats de reproducció en qualsevol suport sigui digital o material.

Les bases completes es poden consultar al document adjunt. S'atorgarà un únic premi dotat amb 450 euros.

Junt amb el logotip, cal adjuntar el document de drets d’explotació del disseny degudament emplenat i signat.

La Festa de la Verema del Bages se celebra anualment al municipi el primer cap de setmana d'octubre amb la participació de tots els cellers i elaboradors de la DO Pla de Bages i esdevé un autèntic homenatge a la cultura de la vinya del vi. Després de 26 edicions, els organitzadors han cregut oportú renovar la imatge per adaptar-la als nous temps. La comissió està formada per representants de l'Ajuntament d'Artés, la DO Pla de Bages, els cellers del municipi, la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages, la Confraria de Vins del Bages i la Unió de Botiguers d'Artés.

Darrera actualització: 25.01.2022 | 10:36