Jornades Europees de Patrimoni

Jornades Europees de Patrimoni

El Museu de la Història d'Artés participa enguiany a les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) que se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L'edició 2018 a Catalunya se celebrarà els dies 12, 13 i 14 d'octubre.

Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics, i altres espais patrimonials., obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer  en profunditat el seu patrimoni, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

Així doncs, la nostra població s'adhereix a les jornades amb una visita nocturna al nucli antic i el campanar Vell la nit del 13 d'octubre.

Les visites tindran lloc de 19:30 a 21h i, posteriorment hi haurà pintxos, vi i música a càrrec d'en Victor Grané i Cèlia Vila a les 20:30 i l'Ari Gabriela les 22:00h.

Inscripcions a: mhapfaura@gmail.com o bé, al telèfon 650 17 96 22

Places limitades

Més informació a: http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2018

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges