L’Ajuntament lliura els premis del Concurs de Cartells de la 63a Fira d'Artés

Dimecres, 14 de febrer de 2024

L'Ajuntament d'Artés ha lliurat els premis del concurs de cartells de la 63a fira d'Artés. Entre els treballs seleccionats, el jurat format per Jaume Serra, Robert Esparó i Jessi Padilla n’ha escollit el cartell guanyador, el qual serà imatge corporativa de la fira i portada del programa d'actes. A més a més, ha reconegut cinc treballs més en les dues categories, general i infantil.

L'acte de lliurament es va celebrar a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Artés el passat dijous, 8 de febrer i hi van participar l'alcalde, Enric Forcada i la regidora de Promoció Econòmica, Judit Vall. Forcada va lliurar el guardó a la guanyadora de la categoria general, Sandra Martinez Marsinyach i als tres premiats en categoria infantil: la guanyadora, Lia Cervantes, Marina Singla (segona classificada) i Martí Franquesa (tercer classificat). D'altra banda, els cartells que van quedar en 2ª i 3ª posició en la categoria general són obra de Susanna Calvo i Gemma Porti respectivament.


L'organització agraeix la participació de totes les persones que han fet propostes. Tots els cartells presentats a concurs s'exposaran a la sala d'actes de Cal Sitges durant els dies de fira, enguany el 6 i el 7 d'abril de 2024.

Darrera actualització: 1.03.2024 | 13:35