L'EMMA ja està a punt per acollir la setmana fantàstica - duplicat - duplicat

Diumenge, 17 de març de 2024

Setmana Fantàstica 2024

Entre els dies 18 i 22 de març, l’Escola Municipal de Música d’Artés acollirà l’edició d’enguany de la Setmana Fantàstica. Una setmana on es capgira l’activitat habitual de l’Escola per tal què els alumnes puguin gaudir d’un treball musical i artístic emmarcat en un tema concret i que varia cada curs.

La Setmana Fantàstica d’enguany, anomenada FestEMMAjor, està dedicada a les Festes Majors dels anys 60 i 70 del segle passat, una de les grans característiques de les quals era el seu envelat i les activitats que s’hi desenvolupaven dins. Al llarg de tota la setmana, els alumnes podran participar d’un seguit d’activitats enfocades a treballar la part artística d’aquestes celebracions populars i que culminaran dijous i divendres amb un programa de Festa Major complet i per a totes les edats que inclourà actes com una Festa Major Infantil, un pregó, una cantada d’havaneres, una cercavila, un esmorzar popular i un ball de gala.

Durant tota la setmana els alumnes de les diferents edats gaudiran de tallers i activitats enfocats a preparar la FestEMMAjor de dijous i divendres; Assajos d’orquestres, xarangues i cors pels concerts i cercaviles, tallers de dansa per aprendre a ballar, entre d’altres, el vals i el Rock’n’Roll, tallers de manualitats per fer la festa més lluïda… Així com també d’activitats que els ajudaran a conèixer millor les característiques i funcionament de les festes majors dels anys 60 i 70, com els Jocs de Cucanya o l’esmorzar popular.

La cercavila, el pregó i el concert de tarda de divendres són obert al públic general.

Hi esteu tots convidats!

 

Darrera actualització: 20.03.2024 | 20:48