Matrícula Curs 23-24 Escola Municipal de Música

Dimarts, 16 de maig de 2023

L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA OBRE EL SEU PERÍODE DE MATRÍCULA PER AL CURS 2023-2024.

Del 15 al 26 de maig (ambdós inclosos) s’obre el període de matrícula per al curs vinent a l’Escola Municipal de Música.

L’EMM d’Artés compta amb una oferta educativa rica, diversa i flexible pensada per a totes les edats. El centre compta amb propostes per a totes les edats, des de nadons fins a persones adultes i gent gran, ofereix 17 especialitats instrumentals i compta amb moltes formacions corals i instrumentals i una gran varietat d’estils musicals. A més, des dels darrers anys s’ha obert a altres disciplines artístiques com ara el Teatre Musical i la Dansa Contemporània.

Per als alumnes nous, entreu a www.emmartes.cat/matrícula i allà trobareu el formulari per omplir totes les dades necessàries. A la nostra pàgina web hi podreu conèixer l’oferta educativa i totes les activitats que desenvolupem a l’escola.

Per qualsevol consulta podeu escriure a escolamusicaartes@xtec.cat, trucar al telèfon 93 820 25 34 de dilluns a divendres de 15 a 18:30 de la tarda. També us atendrem a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana) de l’Ajuntament d’Artés de dilluns a divendres de 9 a 13h.

La matrícula es pot realitzar presencialment (a l’Ajuntament o a la secretaria de l’Escola Municipal de Música) o bé a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Artés: https://artes.eadministracio.cat/info.0

Darrera actualització: 16.05.2023 | 20:17