Sorteig de fira

Ahir a la tarda es va fer l'entrega als premiats del sorteig del passat diumenge que es va realitzar en el marc de la 56a fira d'Artés. Aquest sorteig és una novetat d'enguany i neix amb la idea de promocionar la compra en els dies de la Fira. Per a poder participar en aquest sorteig calia fer una compra de més de 500€ i omplir i dipositar una butlleta en una urna a l'Estand Oficial. Els dos premiats van ser en Manel Bau, amb un premi de 500 €, per la compra d’un remolc a l’expositor JARDINERIA I FORESTAL JESÚS FONT, i na Josefa Banqué, amb un premi de 250 €, per la compra d’un cotxe a l’expositor AUTOTRANSVERSAL RENAULT. L'entrega dels premis es va fer a càrrec de la Unió de Botiguers d'Artés i la Associació d'Empresaris del Polígon d'Artés.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges