Salutació de l'Alcalde

Benvinguts i benvingudes al nostre portal virtual d'informació municipal.

En aquest web hi podeu trobar informacions diverses relacionades amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural, els punts d'interès turístic del municipi, les fires i totes les festes que s'hi celebren, les notícies que passen en el nostre entorn...i un gran ventall d'informacions relacionades amb el món de la vinya i el vi.

Aquest portal també ens serveix per a comunicar-nos i relacionar-nos els uns amb els altres, amb la intenció de facilitar a través de les noves tecnologies el nostre dia a dia. Però no ens hem d'oblidar mai de continuar mantenint i enfortint cada dia el contacte directe i les relacions personals, que són molt enriquidores.

Aprofito també per a recordar-vos que mitjançant aquesta web els artesencs i les artesenques podeu fer des de casa una sèrie de tràmits i gestions municipals, a través de l'oficina virtual l'Ajuntament a un clic, oberta les 24 hores del dia dels 365 dies de l'any.

El mes de juny, els grups municipals d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) vam començar una nova legislatura. Un dels nostres objectius per a aquest mandat 2019-2023 és que vosaltres, amics i amigues, tingueu el protagonisme que us mereixeu, ja que és un dels nostres principis de com entenem la política. Un protagonisme basat en la sinceritat, la transparència i l'honestedat, on tots plegats puguem anar construint l'Artés d'avui i el de demà.

Des d'aquí us animo a navegar per les pàgines de la nostra web municipal, esperant que sigui del vostre grat.

Enric Forcada Valiente
Alcalde

Darrera actualització: 20.07.2021 | 20:51
Darrera actualització: 20.07.2021 | 20:51