Campanya de promoció del producte Km0

Dimecres, 15 de setembre de 2021

Inici de la tercera campanya de promoció del producte Km0

L’Ajuntament d’Artés ha iniciat la tercera part de la campanya de promoció del producte elaborat a Artés. Aquesta campanya és la continuació de dues accions prèvies, l’elaboració d’un directori de les empreses agroalimentàries de la vila i la de la venda d’uns lots d’aquests productes per a la campanya de Nadal.

Aquesta 3a. part de la campanya de promoció dels productes elaborats a Artés sorgeix d’una proposta dels Pressupostos Participatius del 2019 i segueix un doble objectiu. Per una banda es continua amb la promoció del consum de productes fets a Artés però també s’incorpora la promoció del seu consum al comerç local on es venen els productes.

Així doncs, la campanya consta, per un costat, amb la identificació dels comerços que tenen producte fet a Artés, i per un altre costat, la senyalització específica dins dels comerços dels productes Km0.

Per a reforçar la campanya comercial i sota la idea de que COMPRAR PRODUCTE FET A ARTÉS TÉ PREMI!, les persones que omplin unes targetes segellades pels comerços que participen de la campanya se les obsequiarà amb una bossa de roba per anar a comprar (fins a exhaurir existències) i entraran en els sortejos de 10 lots de productes Fets a Artés per valor de 50€/lot i de 3 lots de productes Fets a Artés per valor de 100€/lot. Les targetes es poden trobar en qualsevol dels 13 comerços que participen en la campanya, i per completar la targeta, cal segellar les compres de producte fet a Artés realitzades en 6 comerços diferents.

El termini d’entrega de les targetes complertes amb els segells dels comerços finalitzarà el dijous 25 d’abril. L’entrega dels premis es farà el dijous 2 de maig, al vespre.

Darrera actualització: 15.09.2021 | 13:30