50è Concurs de pintura ràpida

Dimarts, 12 de març de 2024

El concurs de Pintura Ràpida arriba a la cinquantena edició

El ja tradicional concurs de pintura ràpida de la fira d’Artés està d’aniversari. La 63a edició de la fira, que se celebrarà els pròxims 6 i 7 d’abril, comptarà de nou amb aquest certamen artístic, en el qual anualment hi participen desenes d’artistes que plasmen a les seves teles els carrers, racons i paisatges del poble.

El programa preveu que entre les 8 i 2/4 de 10 del matí hi hagi el segellat de teles a l’estand oficial, que s’ubicarà al passeig Diagonal, l’eix principal de la fira. De la 1 a 2/4 de 3 de la tarda caldrà fer el lliurament de les obres i el jurat podrà deliberar. I finalment, a les 5 de la tarda es durà a terme l’entrega de premis. En categoria general el primer consta de 600 euros i està patrocinat per l’Ajuntament d’Artés. El segon premi, dotat amb 500 euros és gentilesa de Funerària Vall i el tercer (400 euros) d’Excavacions Garrigasait, SL. Finalment, Frankfurt El Tirolés patrocina el premi local, dotat amb 150 euros.

Quant a la categoria infantil els artistes guanyadors rebran lots de material artístics valorats entre 50  i 75 euros i patrocinat per l’empresa Plana Fàbrega, l’Associació d’Empresaris del Polígon d’Artés i la Unió de Botiguers d’Artés. 

 

Més informació a l'arxiu adjunt.

Darrera actualització: 19.03.2024 | 12:46