Actes Dia Mundial de la Dona Treballadora

El passat 8 de març, en motiu del dia Mundial de la Dona Treballadora, van tenir lloc un conjunt d’actes en la nostra població.

Enguany, la participació a les manifestacions convocades arreu de Catalunya van tenir una amplia participació, amb una forta repercussió mediàtica i social. I, en la nostra població no hi varen mancar diferents actes que es van dur a terme en el Complex Cultural de Cal Sitges. Així doncs, iniciàvem amb matí amb la projecció d’un breu vídeo en el que es reflexa el paper de les dones en la nostra societat i, seguidament, les assistents van poder participar en una taula rodona per finalitzar amb un esmorzar. Acte seguit, es va fer la lectura del Manifest del Dia de la Dona Treballadora davant de l’Ajuntament.

Els actes varen finalitzar el dia 9 de març amb una xerrada a càrrec de l’escriptora i activista feminista Bel Olid sota el títol “ Qui no es mou, no sent les cadenes” (Rosa de Luxemburg). En una sala d’Actes de Cal Sitges plena.

Volem donar les gràcies a totes i tots aquells que vàreu participar en els actes i, tanmateix,  gràcies a la Bel per expressar i defensar els drets de les dones i fer-nos partícips de les seves experiències.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges