FESTA MAJOR 2020

Dimecres, 2 de setembre de 2020 a les 00:00

Aquest proper dijous dia 3 de setembre s’iniciarà una nova edició de la Festa Major a Artés. Serà, segurament, la més atípica que recordarem i volem recordar, amb diferents actes culturals marcats per les mesures preventives per a la Covid-19, tal i com s’han anat articulant en els diferents actes que s’han celebrat al llarg de l’estiu. I és que des de l’Ajuntament d’Artés creiem i apostem per una cultura segura i aquest any, també de proximitat, amb artistes locals, evitant que aquest sector es vegi com un dels més afectats per la crisi sanitària d’aquest 2020.

No obstant, cal recordar a la població el moment delicat en el que ens trobem com a país. Hem de ser conscients i actuar amb la responsabilitat que pertoca, seguint aquestes mesures sanitàries de forma estricta, per intentar gaudir de la festa el màxim possible. Artés, porta una bona dinàmica pel què fa a casos de Covid-19 al llarg de l’estiu, i és gràcies a tota la població. Hem de seguir aplicant aquesta prudència, doncs, durant la Festa Major del nostre municipi per mantenir aquesta bona dinàmica.

Recordem també, que les entrades es poden aconseguir de forma gratuïta a través de la pàgina web de la Festa Major (https://artesescultura.wixsite.com/festamajor), a les oficines de l’Ajuntament d’Artés (el matins de 10 a 13h) o al Centre Cívic i la Biblioteca Municipal (tardes de 17 a 20h).

Podreu trobar el programa tant a la web com al final d'aquesta pàgina, així com  la declaració de responsabilitat.

Desitgem que gaudiu de la Festa Major d’Artés i esperem poder recuperar les festes que tan recordem a partir del 2021.

Darrera actualització: 10.01.2022 | 13:57