Guanyadors Concurs de Cartells de la 62a Fira

Dilluns, 27 de febrer de 2023

Artés lliura els premis del concurs de cartells de la 62a edició de la Fira.

La imatge de la festa és obra de Joan Martí, guanyador del primer premi

La fira d’Artés ja té cartell anunciador. Es tracta d’una obra del barceloní Joan Martí, titulada “Festa i comerç a la vila d’Artés”, el qual ha resultat guanyador del primer premi, valorat en 300 euros. El segon premi ha sigut per Beatriz Segura i, el tercer, per Sandra Martínez.

En la categoria infantil el primer premi és un treball de Gina Coma, el segon un dibuix de Martina Amella i la tercera posició ha estat per Júlia Gálvez.

EL veredicte ha anat a càrrec d’un jurat format per diferents persones vinculades al món artístic: la il·lustradora Laura Ferrer, la fotògrafa Jessi Padilla i la ceramista Alícia Pradell. L’alcalde d’Artés, Enric Forcada, i el regidor de Promoció Econòmica, Xavier Robles han sigut els encarregats de lliurar els premis, econòmics en el cas de la categoria adulta i material artístic en el cas de la infantil. L’organització agraeix a tots els participants al concurs de fira i destaca que totes les obres presentades es podran veure en una exposició que tindrà lloc a Cal Sitges en el marc e la 62a edició de la Fira d’Artés, que enguany se celebrarà els dies 15 i 16 d’abril.

Fotos: Premiats de la categoria adulta i infantil

Darrera actualització: 27.02.2023 | 18:04