Jornada sobre economia circular

Artés organitza una jornada sobre economia circular per a les empreses del municipi

La sessió es portarà a terme el proper dimarts 28 de novembre a partir de les 6 de la tarda al mateix Ajuntament d’Artés. L’acte s’adreça a totes les empreses i activitats econòmiques d’Artés, i pretén ser una primera trobada que pugui desenvolupar treballs posteriors de manera individualitzada i col·lectiva. És per aquest motiu que la reunió es preveu relativament breu i ràpida.

L’objectiu del projecte és impartir un laboratori de formació experimental per a dotar als empresaris i directius de l'experiència, coneixement i eines que permetin aprofitar els conceptes d'economia circular per incrementar la competitivitat de les organitzacions a través de la innovació i el desenvolupament de nous models de negoci.

En concret es treballarà la detecció de noves oportunitats de cada empresa, optimitzant l'ús dels seus recursos (residus, matèries primeres, aigua, energia...). Així es voldrà articular una proposta d'economia circular individualitzada, identificant els actors necessaris per a la seva implantació, així com analitzar els excedents que cada empresa té i veure quin aprofitament en pot obtenir. Recursos sobrants com pot ser espais mig buits, maquinària que no sempre està en funcionament o bé camions que es mouen mig buits.

La jornada comptarà amb assessors experts que assessoraran a les persones que assisteixin a la trobada a fer tot aquest procés.

Per últim, cal dir que aquest treball és obert a tota activitat empresarial, agrària i/o comercial. Es tracta d’una sessió totalment gratuïta, tot i que s’agrairà la inscripció prèvia a promoeco.artes@artes.cat o bé al telèfon 93 830 50 01 ext. 6. 

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges