NOVA FASE DE LA CASA MUSEU

Després d'iniciar les obres el passat mes de març, ja hem finalitzat la primera fase de  rehabilitació de la Casa Museu. S'ha mantingut intacte l'exterior de la casa, substituït els sostres interiors, i posat en valor les 9 tines descobertes.

Ara ens toca seguir endavant. És per això que posarem en marxa unes jornades participatives per presentar els resultats de la primera fase de remodelació i definir entre totes i tots quins usos volem donar a cada planta de l’edifici.

El passat 14 de novembre vam fer unes visites guiades per l’interior de la casa per valorar-ne els possibles usos.

Us convidem a participar d’aquesta fase responent l’enquesta que hem preparat per tal decidir, entre totes i tots, quin ús donem a l’espai.

Mantindrem l’enquesta oberta fins el 23 de desembre de 2020

Podeu veure el reportatge fet per la televisió d’Artés entrant al següent enllaç

 

 

Enllaç enquesta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeoyj4zF-btikaadTByICl_DuDKd6z15Wjxk80MmCIjI4u0NA/viewform?usp=sf_link

Enllaç tvartés: http://www.tvartes.cat/videogallery/casa-museu/

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges