NOVETATS VEREMA16: TASTOS AMB RITME

Aquest dissabte 1 d'octubre, i com a novetat de la Festa de la Verema del Bages d'enguany, es farà els TASTOS AMB RITME. Es tractarà d’una degustació de 13 vins destacats dels Cellers de la DO Pla de Bages que anirà acompanyada de les actuacions musicals de Cèlia Vila i Meritxell Gené. Cèlia Vila és un dels talents emergents de l’escena comarcal, mentre que Meritxell Gené, amb quatres discs a l’esquena, i amb un reconeixement absolut de la crítica, va camí de consolidar-se entre el gran públic. A tots aquests ingredients, s’hi afegeirà la cirereta de comptar amb la presència de Josep Pelegrin, millor sommelier de Catalunya 2014 i 2015 i d’Espanya, 2016. Josep Pelegrin comentarà cada un dels 13 vins que es podran degustar i a part presentarà el llibre que ha escrit juntament amb Marc Trilla “Els Vins del Pla de Bages”.
Tot això serà a partir de les 18:00 hores a la "Plaça Vella".

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges