Ple ordinari novembre 2018

RESUM PLE 22 DE NOVEMBRE 2018

El passat 22 de novembre de 2018 l’Ajuntament en Ple a la Casa Consistorial per tal de celebrar la sessió ordinària i tractar els assumptes que es relacionen.

En l’Àrea de Territori i sostenibilitat té lloc la votació per l’aprovació provisional del Pla Especial de l’antiga Granja Morell amb els vots a favor d’ERC i CUP i l’abstenció de CiU.

Seguidament, es passa a l’Àrea de Serveis Centrals  donant compte dels informes de morositat del 3r trimestre i PMP. Amb l’abstenció de CiU i els vots a favor de ERC i CUP s’aprova, si s’escau, l’expedient de modificació de crèdits 10/2018.

En aquest mateix Ple es presenta una Moció de suport a la Resolució XII del Parlament de Catalunya i una segona Moció a favor de l’absolució dels presos polítics presentada conjuntament pels tres grups municipals.

Podeu veure el ple sencer a:

http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-novembre-18/

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges