Subvencions entitats artesenques 2014

El Ple de l’Ajuntament d’Artés ha aprovat les bases reguladores per a l’atorgament de subvencions de l’Ajuntament d’Artés per aquest any 2014.

Posem a la vostra disposició tots els documents que s’han de presentar  amb la sol·licitud i el projecte. Us recordem que cada entitat podrà presentar un màxim de tres projectes per sol·licitud.

El termini per a la presentació de les sol·licituds d’aquesta convocatòria finalitza el 21 de maig de 2014.

Les entitats esportives gaudiran d'una ampliació del termini de presentació de sol·licituds fins el dia 28 de maig de 2014

El 25 de setembre de 2014, el Ple de la Corporació va aprovar les subvencions corresponents als projectes presentats per l'entitats: en document adjunt trobareu la proposta aprovada.

Aquí podreu trobar la documentació corresponent a la justificació dels imports.

Recordeu que heu de presentar la justificació abans del dia 31 de desembre de 2014.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges