Festa Major Artés 2021

Dijous, 19 d'agost de 2021 a les 00:00

Un any més, a les acaballes de l'estiu arriba la Festa Major uns últims dies carregats de concerts, activitats, teatre... La millor manera de tancar l'estiu.

Tots i totes volíem una Festa Major com les que recordem, saltant, ballant, abraçant-nos però malauradament aquest any encara no podrà se. Cal mantenir la prudencia en aquests moments i per això tots els actes compliran amb les directrius sanitàries i d'aforament.

Us hem preparat una Festa Major amb els actes de tota la vida que tant disfrutem com el 3x3 de Basquet, els concerts de divendres, obres de teatre o el fi de festa amb les Havaneres, però també amb noves activitats com monòlegs, torneig de Fortnite i dues Silent Discos una de tarda encarada als infants del municipi i una de nit.

D’acord amb les mesures de seguretat competents, l’aforament dels actes serà limitat i caldrà reservar l’entrada per les activitats que ho requereixin de la següent manera:

A partir del 30 d’agost a través de la pàgina web www.cultura.artes.cat

Presencialment, del dimarts 31 d’agost al dijous 2 de setembre: de 10 a 13 h a l’Ajuntament d’Artés de 17 a 20 h a la Biblioteca d’Artés o al Centre Cívic.

Es permetrà un màxim de 5 entrades per família o grup de convivència.

Per tal d’entrar a l’espai de l’acte, caldrà presentar l’entrada digital o en paper.

A continuació us deixem tot el programa perquè estigueu al corrent de tot el que passarà durant aquests 5 dies de festa grossa.

Darrera actualització: 23.11.2021 | 09:04